Taxi Voorhout

Nergens goedkoper!

Heeft u binnenkort een taxi nodig in en rondom Voorhout? Dan bent u bij Taxi Roomburg aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk diverse taxiritten voor u in en rondom Voorhout. Taxi Roomburg beschikt over ervaren chauffeurs en de nieuwste technologische snufjes om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken. Daarnaast bieden bij onze taxiritten in Voorhout voor voordelige prijzen aan zodat wij voor iedereen toegankelijk zijn. Ook is onze taxi in Voorhout 24/7 bereikbaar en werken wij altijd adequaat en zijn wij altijd stipt op tijd bij het ophalen en bij het afzetten.

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

Wij staan ​​altijd paraat om u rond de klok van dienst te zijn, zodat u op elk gewenst moment kunt rekenen op ons betrouwbare vervoer.

Geen auto’s met schade of vuil, maar schone en gekeurde auto’s. Ga van punt A naar B met comfort!

Kies uit een gevarieerde vloot, waaronder standaard taxi’s, luxe auto’s en ruime busjes, om aan uw specifieke vervoersbehoeften te voldoen.

Gelijk een taxi nodig in Voorhout? Bel 071-8200256

Onze specialisatie is onder meer het taxi vervoer van en naar Schiphol Airport. Hier bieden wij dan ook vaste scherpe prijzen voor aan. Wanneer u dus vanuit Voorhout naar Schiphol moet kunt u ons dus heel gemakkelijk inschakelen. Wij zijn een heel servicegericht bedrijf en willen natuurlijk het beste voor onze passagiers. Wij bieden naast zakelijke taxiritten in Voorhout ook particuliere ritten aan.

Voor personenvervoer bent u bij Taxi Voorhout aan het juiste adres!

Vanuit Voorhout met de taxi naar Schiphol

Wij zijn u graag van dienst wanneer u een taxi vanuit Voorhout naar Schiphol nodig heeft. Onze taxiritten van en naar Schiphol Airport bieden wij tegen scherpe prijzen aan. De prijzen kunt u vinden op onze website. Taxi Roomburg is uw vertrouwde partner in en rondom Voorhout. Voor zowel zakelijke als particuliere reizen kunt u ons inschakelen. Heeft u bijvoorbeeld naar schoolgaande kinderen en kunt u ze niet op tijd afzetten of ophalen en is fietsen geen optie? Dan kunt u ook onze taxiservice voor schoolvervoer inschakelen.

Wij zorgen ervoor dat uw kinderen op tijd thuis worden opgehaald en dus ook op tijd op het schoolplein staan. Daarnaast staan wij ook weer ruim op tijd bij het schoolplein te wachten om uw kinderen veilig thuis te brengen in Voorhout. Taxi Roomburg is namelijk een adequaat en stiptheidsgericht taxibedrijf, ook voor u in Voorhout.

 

Reviews

Wat onze klanten zeggen…

5/5

Top service!bijna alle werknemers zijn vriendelijk hulpvaardig netjes! goeie service waarmee je veilig op weg gaat!

S. Fieker
5/5

Hele fijne ervaring met taxi Roomburg! We bellen ze voor ieder ritje, chauffeurs allemaal aardig en altijd op tijd, zo niet word er netjes gebeld TOP!

L. van der Schelling

De voordelen van een taxi in Voorhout

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen biedt een taxi in en rondom Voorhout vele voordelen aan. Daarnaast is het ook nog eens handig wanneer u niet over een eigen auto beschikt. Wanneer u een taxi nodig heeft in Voorhout dan staat Taxi Roomburg 24/7 voor u klaar. Ook wanneer u zich op het laatste moment ineens bedenkt dat u een taxi nodig heeft, staan wij voor u klaar. In en rondom Voorhout brengen wij u graag van A naar B. Of u nu naar het vliegveld moet of bijvoorbeeld naar familie verderop gaat, wij brengen u er met alle liefde naar toe. Taxi Roomburg is al jaar en dag een bekende en vertrouwde taxicentrale in en rondom Voorhout. Wellicht heeft een bekende van u ons als een ingeschakeld. Wij zijn niet alleen in Voorhout actief, maar ook in Leiden, Leiderdorp, Katwijk, Noordwijk, Sassenheim Valkenburg, Voorschoten, Wassenaar, Zoeterwoude en nog veel meer regio’s.

Een taxi bestellen in Voorhout

Wanneer u dus een taxi nodig heeft in Voorhout, weet u nu vast wel wie u moet bellen. Namelijk Taxi Roomburg. Het nummer waarmee u ons in Voorhout kunt bereiken is 071 – 8200256 of u kunt online een taxi bij ons boeken. Mochten er onduidelijkheden zijn of heeft u nog andere vragen, dan mag u ons altijd op bovenstaand nummer bellen of u kunt een mailtje sturen naar info@taxi-roomburg.nl en wij staan u graag te woord. Onze chauffeurs zijn allemaal gediplomeerd, u hoeft dus niet bang te zijn dat u teveel betaald of dat uw taxichauffeur niet op de afgesproken dag en tijd komt opdagen. Wij zijn namelijk een heel erg punctueel en adequaat bedrijf en dat stralen we dan ook vraag uit. Wij zien uw taxi afspraak in Voorhout graag tegemoet!

Waarom Taxi Voorhout?

  • Adequaat

  • Stiptheid

  • 24/7 bereikbaar

  • Service gericht

  • Voordelige prijzen

  • WIFI on board

  • Luxe Wagenpark

  • Gediplomeerd Chauffeurs

Taxi Voorhout Schiphol

Actie Prijs van en naar Schiphol €59,-

Taxi Voorhout Rotterdam Airport

Actie Prijs Van en naar Rotterdam Airport €69,-

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.