Taxi Oegstgeest

Nergens goedkoper!

Voor een vertrouwde taxipartner in Oegstgeest bent u bij Taxi Roomburg aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk heel graag alle taxiritten in en rondom Oegstgeest. Of dit nu zakelijk of particulier is, dat maakt ons niets uit. Wij zorgen ervoor dat u een comfortabele taxirit heeft van A naar B. Taxi Roomburg beschikt over een uitgebreid wagenpark waarmee we onze klanten altijd een van de beste en meest servicegerichte taxiritten kunnen aanbieden.

 

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

Wij staan ​​altijd paraat om u rond de klok van dienst te zijn, zodat u op elk gewenst moment kunt rekenen op ons betrouwbare vervoer.

Geen auto’s met schade of vuil, maar schone en gekeurde auto’s. Ga van punt A naar B met comfort!

Kies uit een gevarieerde vloot, waaronder standaard taxi’s, luxe auto’s en ruime busjes, om aan uw specifieke vervoersbehoeften te voldoen.

Direct een taxi nodig in Oegstgeest? Bel 071-8200256

Dit wagenpark is niet alleen voor de taxi is Oegstgeest, maar voor al onze locaties waar wij kunnen en willen rijden. Taxi Roomburg is al jaren een bekende en populaire taxicentrale in de regio, waarom zou u dan ook niet voor ons kiezen wanneer u een taxi nodig heeft? Wij staan elke dag voor u klaar wanneer u ons nodig heeft. U hoeft maar een belletje te plegen en wij staan op de afgesproken plek klaar in Oegstgeest.

Met de taxi vanuit Oegstgeest naar een luchthaven

Gaat u binnenkort op reis met het vliegveld dan kunt u vanuit Oegstgeest een taxi laten komen die u naar het vliegveld brengt. Dit kan Schiphol Airport zijn, maar Rotterdam Airport en zelfs Eindhoven Airport wanneer uw vlucht daar vertrekt. Taxi Roomburg biedt u vele voordelen aan tijdens uw reis. Zo kunt u gemakkelijk gebruik maken van wifi aan boord, zo kunt u familieleden en vrienden op de hoogte houden dat u onderweg bent bijvoorbeeld. Daarnaast zijn al onze chauffeurs erg servicegericht en zijn ze ook gediplomeerd.

U hoeft dus niet bang te zijn dat u een hoge rekening staat te wachten want wij kunnen onze taxiritten namelijk voor voordelige prijzen aanbieden. Zo reist u al voor €59 naar Schiphol Airport vanuit Oegstgeest. Daarnaast zorgen wij van Taxi Roomburg er ook  voor dat u ruim op tijd op de luchthaven bent, zo heeft u geen stress of u het vliegtuig wel gaat halen of niet.

Taxi Roomburg is uw betrouwbare partner in de regio Oegstgeest. Naast een modern uitgerust wagenpark, beschikken we ook over de laatste technieken om onze chauffeurs van actuele verkeersinformatie te voorzien, zodat u altijd op tijd aankomt. Wij kunnen zowel uw zakelijke als particuliere personenvervoer organiseren en brengen u ook direct van uw werk of woning naar de luchthavens Schiphol en Rotterdam – the Hague airport. Zelfs voor een airport transfer naar de luchthaven Eindhoven kunt u bij ons terecht. Bij al onze diensten weet u zich verzekerd van de beste service en de scherpste tarieven.

Reviews

Wat onze klanten zeggen…

5/5

Top service!bijna alle werknemers zijn vriendelijk hulpvaardig netjes! goeie service waarmee je veilig op weg gaat!

S. Fieker
5/5

Hele fijne ervaring met taxi Roomburg! We bellen ze voor ieder ritje, chauffeurs allemaal aardig en altijd op tijd, zo niet word er netjes gebeld TOP!

L. van der Schelling

Uw schooltaxi in Oegstgeest en omstreken

Moet u of een van uw kinderen misschien elke dag naar school, maar is het met de fiets te ver en beschikt u niet over eigen vervoer? Dan kunt u ons ook inschakelen voor schooltaxi’s. Wij halen u of uw kinderen bij huis op en rijden dan door naar de school van bestemming. Aan het einde van de lesdag wordt u of uw kind weer opgehaald en thuis gebracht. Soms kan het zo makkelijk zijn zoals het klinkt. In de grote steden kan het vaak druk zijn en soms ook wel eens gevaarlijk op de fiets. Wij van Taxi Roomburg snappen dan ook erg goed dat uzelf of uw kind liever niet met de fiets naar school laat gaan. U en uw kinderen zitten bij de taxi in Oegstgeest zeker weten veilig in de taxi en daarbij komen ze ook nog eens elke dag op tijd in de lessen. Dat is natuurlijk wat de ouders graag willen zien en horen van een vertrouwd taxibedrijf.

Met de taxi van Oegstgeest naar Schiphol

Zonder zorgen met de taxi van Oegstgeest naar Schiphol, het is aantrekkelijker dan u denkt. Woont u in de regio Groot Oegstgeest, dan heeft u geluk. Het geluk natuurlijk om in de prachtige stad Oegstgeest te wonen, of in een van de mooie dorpen en plaatsen daaromheen, maar ook het geluk dat u via de A44 beschikt over een snelle en betrouwbare verbinding met onze nationale luchthaven. Toch kan het nog een heel gedoe zijn om met de auto, vaak in de vroege uurtjes, vanuit de regio Groot Oegstgeest naar Schiphol te rijden. Ook later op de dag kan de verkeerssituatie roet in het eten gooien en moet u goed op de fileberichten letten. Kiest u daarentegen voor het openbaar vervoer, dan moet u rekening houden met vertragingen, het slepen van de koffers en vaak ook met het gebrek aan zitplaatsen. Als wij u nu eens zouden vertellen dat u vanuit Oegstgeest al vanaf €59,- een airport transfer naar Schiphol kunt boeken en dan ook nog eens verzekerd bent van een tijdige aankomst, dan lijkt de keuze snel gemaakt.

Contact opnemen met Taxi Roomburg

Wanneer u een taxi in de omgeving van Oegstgeest nodig heeft, kunt u ons altijd bereiken op 071-8200256 of u kunt online uw taxi in Oegstgeest boeken. Wanneer u net buiten Oegstgeest woont en toch een taxi nodig heeft doen wij daar natuurlijk helemaal niet lastig over. Mocht u toch nog vragen hebben over onze taxiservice in Oegstgeest, neem dan gerust contact met ons op en wij zullen al uw vragen beantwoorden. Voor zowel zakelijk als particulier hanteren wij dezelfde voorwaarden. Dus heeft u binnenkort een taxi nodig in Oegstgeest? Bel ons dan direct of boek online en wij brengen u van A naar B!

Voor personenvervoer bent u bij Taxi Oegstgeest aan het juiste adres!

Waarom Taxi Oegstgeest

 

  • Adequaat

  • Stiptheid

  • 24/7 bereikbaar

  • Service gericht

  • Voordelige prijzen

  • WIFI on board

  • Luxe Wagenpark

  • Gediplomeerd Chauffeurs

Taxi Oegstgeest Schiphol

Actie Prijs van en naar Schiphol €59,-

Taxi Oegstgeest Rotterdam Airport

Actie Prijs Van en Naar Rotterdam Airport €65,-

Bel Of Boek Online De Taxi Oegstgeest

071-8200256

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.